Home / Bedrukken

Bedruk je glazen

Maak een echte eyecatcher van je glas

Herbruikbare glazen inzetten tijdens je evenement om promotie te maken of juist als verzamelexemplaar. De mogelijkheden om je kunststof glazen te personaliseren zijn eindeloos.

Naast alle voordelen die je al hebt van onze hard cup glazen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een gepersonaliseerd glas te maken. Een goede branding is daarom ook van groot belang en een zeer unieke toevoeging. Met de mogelijkheden die we tegenwoordig allemaal kennen om materiaal te bedrukken zijn uiteraard de Dutch Cups glazen maar ook de Pitchers en dienbladen perfect te bedrukken ook in kleine oplagen.

Veel mogelijkheden

Afhankelijk van het gewenste artwork en het aantal kleuren, kunnen wij u een advies geven welke druktechniek het beste en goedkoopste voor u uitpakt. Wilt u mooie foto images op de bekers afbeelden, dan kunnen we vanaf 5.000 stuks een prachtige transparante of fullcolour label printen en deze aanbrengen tijdens de productie op de beker. Met zeef- en tampondruk is het mogelijk om al vanaf de inhoud van 1 doos van 1 kleur tot fullcolour logo’s, images en teksten te drukken op de PP bekers.

Voordelen van bedrukken van glaswerk

  • Je zorgt voor gepersonaliseerde glazen, jouw logo, bedrijf of evenement krijgt een hoger bereik, door meer promotie
  • Van 1 tot fullcolour druk
  • Ook voor kleine aantallen mogelijk

Druktechnieken

Zeefdruk
Geschikt voor alle aantallen en de meest gekozen druktechniek vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Het glas kan volledig rondom worden bedrukt met 1 of meerdere logo’s of images.

Tampondruk
Een soort stempeltechniek. Een goedkoper alternatief wanneer u slechts 1 logo in een kleine oplage wilt laten drukken. 

Inmould labeling
Met inmould labeling kunt u digitale foto-images over het hele glas volledig rondom laten lopen van de drinkrand tot de bodem.

Droog offsetdruk
Mogelijk vanaf 10.000 stuks. Bij grotere aantallen is het voordeliger dan zeefdruk, maar het drukwerk zal transparanter ogen.

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, of contact opnemen met ons.

Vraag een offerte aan

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, of contact opnemen met ons team. Zij kunnen u deskundig advies geven, wanneer u meer wilt weten over de aantallen die u nodig heeft en welk glas geschikt is om in te zetten tijdens uw evenement.