Home / Spoelen

Hygiënisch reinigen

Reinig uw artikelen snel en volgens de juiste voorschriften in onze spoelstraat

Onze klanten van evenementen, popzalen, cafébedrijven, stadions tot scouting en sportverenigingen worden helaas allemaal getroffen door de gevolgen van het verschrikkelijke Coronavirus. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte in deze moeilijke tijden. Hopelijk maken we er nog een mooie zomer van en gaat het evenementen seizoen gewoon lekker door in de winter. Tot die tijd staan wij graag ter beschikking voor andere werkzaamheden.

Het is nog moeilijk voor te stellen hoelang deze situatie rondom het COVID-19 virus gaat duren. Om deze reden, proberen ook wij bij te dragen voor een goede afloop. Hierbij willen wij graag onze diensten aanbieden op het gebied van hygiënisch reinigen van diverse producten. Normaal gesproken reinigen wij in onze spoelstraat onze herbruikbare drinkglazen die wij inzetten voor festivals, evenementen en andere grote activiteiten waar veel mensen samen komen. Nu kunnen wij reinigen voor u of voor iemand die u kent.

Onze hypermoderne spoelstraat heeft een unieke capaciteit om meer dan 10.000 glazen per uur optimaal te reinigen. Naast onze eigen glazen, hebben we ook ruimte voor; serviesgoed, opslagkisten, boodschappenmandjes, korven en glaswerk. Wij spoelen en drogen volgens de strenge eisen qua milieu, hygiëne en voedselveiligheid. Daarnaast kunnen wij eveneens zorgen voor de aan- en afvoer naar locaties door heel Nederland. Wij hebben eigen transportmiddelen om producten op te halen die gereinigd dienen te worden en voldoende opslagcapaciteit. 

Kent u organisaties die nu ondersteuning nodig hebben voor het hygiënisch reinigen van duurzame producten in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, supermarkten of andere instellingen, geef onze gegevens dan door of email ons en nemen wij contact op.

Meer informatie over de kwaliteit en de werking van onze spoelstraat leest u hier

Stuur ons een bericht via info@dutchcups.nl of bel naar 0320 28 94 80

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en succes toe, samen kunnen we dit overwinnen.

Bekijk hier onze spoelmachine