Home / Kantoorruimte huren in Lelystad

Werken in een rustige omgeving in Lelystad?

HUUR NU VANAF 15 EURO PER DAG je eigen kantoorruimte!

Het tijdelijk nieuwe normaal, ‘thuiswerken’ in sommige huishoudens is dit lastiger dan ooit. Bij VALENT BV huur je nu op de Artemisweg 175 te Lelystad eenvoudig jouw flexibele kantoorruimte. Geschikt voor thuiswerkers, ondernemers, ZZP-ers, starters en doorgroeiers. Het pand heeft de beschikking voor kantoorruimtes, flexplekken en een vergaderruimte. Het kantoor is gehuisvest op het industrieterrein Flevopoort op nog geen 2 minuten rijden van de afslag A6.

Flexibel te huren
Voor iedere gewenste periode, halve dag, 1 dag, 1 week, 1 maand of meerdere maanden, huur je een keurig ingerichte kantoorruimte variërend in omvang van 15m² tot 50m² vanaf 1 EURO per dag per m2. De ideale oplossing wanneer thuiswerken in deze bijzondere tijden lastiger is en je niet naar je normale kantoorlocatie kunt. Naast de te huren ruimtes, kun je gebruik maken van onze parkeervoorzieningen. De kantine is voorzien van een koelkast, magnetron, vaatwasser en een espressomachine en gebruik is in de prijs inbegrepen.

Opslagruimte huren
Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Dan is dit tevens mogelijk op dezelfde locatie vanaf € 2,50 per pallet-plaats per week (€ 1,25 voor invoer en € 1,25 voor uitvoer van pallets). Heftruck, pallet-stapelaar en zelfs een aanwezige grote bus zijn te huur vanaf 1 uur, 1 dag of langer.

Hygienisch reinigen
Wil je informatie over de mogelijkheden van het hygiënisch reinigen met onze wasstraat voor uw producten? Kijkt u dan op deze pagina voor meer informatie.

Wij bieden veel flexibiliteit tegen lage kosten. Informeer naar de exacte mogelijkheden en tarieven. Bel 06-55 704 510 of email naar dennis@dutchcups.nl

Huur bedrijfsruimte in Lelystad naast de A6