Klantenservice

Bij Dutch Cups staat naast een kwalitatief goed product voor een goede prijs, de service hoog in het vaandel. Bij het verstrekken van informatie helpen wij u dan ook graag persoonlijk verder, zodat u naast ons product en de prijs ook een indruk krijgt van de meerwaarde welke wij hieraan toevoegen. Zo geeft Dutch Cups u op verzoek advies over logistieke en organisatorische zaken. Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor u van betekenis zijn bij de invoering van Dutch Cups producten binnen uw horecabedrijf of organisatie.

Veel producten levert Dutch Cups uit voorraad of zijn binnen korte termijn leverbaar. De minimale afname van alle producten staat bij koop en huur vermeld bij de genoemde producten.

Heeft u een spoedorder dan is de kans groot dat Dutch Cups u nog tijdig kan helpen. Neemt u dan direct contact met ons op. Bovendien staan wij u ook buiten kantooruren in spoedgevallen graag ter beschikking. Uw evenement of horecabedrijf is immers vaak juist open in de avonduren en in weekends.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. Wilt u direct een afspraak inplannen met onze collega’s plan dan hiernaast uw afspraak in.

Maak online uw afspraak

Hieronder kunt u direct uw afspraak met onze collega’s inplannen dit kan zowel een telefonische afspraak of een fysieke afspraak bij ons op kantoor zijn. Wij bevestigen de afspraak altijd.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden